1-op-1 Met Sandy (coaching)

 

Geloof jij dat een Lichter Leven voor jou is weggelegd? Daar begint het namelijk mee. Je hebt het waarschijnlijk al zo vaak geprobeerd dat je inmiddels denkt dat je het niet kunt. En dat is niet waar. Je hebt het alleen tot nu toe in de verkeerde hoek gezocht. Diëten zijn niet de oplossing, want voedsel is niet het probleem. Als je je 1-op-1 laat coachen door Sandy ontdek je welke emoties je wegeet, in welke patronen je rondjes rent en hoe je dit kunt doorbreken. Naast 5 coachsessies doorloop je het Complete online Lichter Leven programma van 5 maanden en word je lid van de Facebook Community met deelnemers die elkaar steunen. We’ve got your back! Doe dus niet zo eigenwijs en blijf niet in je eentje aanmodderen. Samen gaan we op pad naar jouw Lichtere Leven.

Jouw worsteling met eten en met jezelf lijkt een eeuwigdurende strijd. Maar dat hoeft het niet te zijn. Je hoeft het niet alleen te doen. Samen Met Sandy ga je met jezelf aan de slag tijdens de 1-op-1 coachsessies. Elke sessie brengt je een stap dichter bij jouw doel: een Lichter, gezonder en leuker leven. Door de sessies te combineren met het online programma zet je elke dag een klein stapje. Uiteindelijk vormen al die kleine stapjes een hele grote stap. Kom erachter waar jouw verstoorde relatie met eten vandaan komt en hoe je dit ombuigt naar een gezonde relatie. Gun jezelf een een lekker, zorgeloos en Licht Leven, je hebt er maar 1!

 

Je krijgt

 

  • 5 1-op-1 coachsessies Met Sandy (1 sessie per maand)
  • het complete online Lichter Leven 5-stappen programma inclusief opdrachten, oefeningen, meditaties en tips
  • 10 maanden lang toegang tot het programma zodat je het in je eigen tempo kunt volgen (of 2 x)
  • 5 maanden lang elke maand minimaal 3 opdrachten/oefeningen die jou stap voor stap helpen met het bereiken van jouw Lichtere Leven
  • jouw eigen uitgebreide werkboek dat je online kunt invullen en na afloop uitprint, handig om alles blijvend bij de hand te hebben
  • doorlopend lidmaatschap (dus ook na je traject) van de Met Sandy FB Community waar je ervaringen met elkaar deelt
  • elke maand gratis deelname aan de live Q&A Met Sandy. 

 

Normaal: € 2995

 

Nu slechts: € 1995 

 

Waarom is dit programma wat voor jou?

Ben je het beu om je negatieve emoties te onderdrukken met eten, om niet voluit te kunnen genieten van het leven, om niet in de kleren te passen die je leuk vindt, en om niet naar het zwembad en het strand te durven? Ben je er klaar mee om je ongelukkig te voelen in je eigen lichaam en durf je niet meer op de weegschaal te staan? Maar weet je niet hoe je van je ingesleten patronen afkomt en hoe je kunt genieten van eten zonder je schuldig te voelen?  

De sessies Met Sandy helpen jou om je ingesleten patronen te herkennen en om te buigen en om erachter te komen waar ze vandaan komen. Op welke vlakken doe je jezelf tekort en hoe integreer je jouw nieuwe levensstijl in jouw leven? Wees moedig genoeg om om hulp te vragen, je hoeft het niet alleen te doen. Pak deze kans.  

 

Aanvraag gratis kennismakingsgesprek Met Sandy

3 + 7 =

× Stel hier jouw vraag via WhatsApp