fbpx

ERVARINGEN MET SANDY

 

Marjan

Tijdens de workshop met Sandy, voelde ik mij echt ‘één van hun’. Fijn om te weten dat niet alleen ik worstel met bepaalde gevoelens, die ik liever niet heb…of had. Ik raakte gemotiveerd om aan de slag te gaan met mijzelf. Dít was het steuntje in de rug. Nu ga ik de regie in handen nemen. Met extra hulp van een app waarin ik mijn eten bijhoud, is het resultaat: 5,5 kilo lichter! Het leuke is nu, alles staat weer leuker. Ik voel me weer veel vrouwelijker en klaar voor de zomer.”

 

 

Marjolein

“Door mijn coaching traject Met Sandy ben ik verder gekomen met een vraagstuk waar ik mee zat in mijn werk. De sessies met Sandy waren altijd verhelderend en brachten me verder in mijn ontwikkeling. Relativering en zelfbewustzijn stonden daarbij voorop. Door het stellen van de juiste vragen en het doen van oefeningen kwam ik elke keer weer met inzicht en gemotiveerd thuis. Sandy heeft me geholpen in het zetten van de volgende stappen in mijn ontwikkeling. Die stappen zette ik elke keer zelf, maar wel Met Sandy.”

 

 

× Stel hier jouw vraag via WhatsApp