ERVARINGEN MET SANDY

 

Marjan – deelnemer Workshop Blijvend de knop om

Tijdens de workshop met Sandy, voelde ik mij echt ‘één van hun’. Fijn om te weten dat niet alleen ik worstel met bepaalde gevoelens, die ik liever niet heb…of had. Ik raakte gemotiveerd om aan de slag te gaan met mijzelf. Dít was het steuntje in de rug. Nu ga ik de regie in handen nemen. Met extra hulp van een app waarin ik mijn eten bijhoud, is het resultaat: 5,5 kilo lichter! Het leuke is nu, alles staat weer leuker. Ik voel me weer veel vrouwelijker en klaar voor de zomer.”

 

 

Marjolein – deelnemer Lichter Leven programma

“Ik ben nu halverwege het Lichter Leven programma en ik had nooit gedacht nu al zoveel stappen gezet te hebben. Sandy geeft je op verschillende manieren echt inzicht in hoe je jezelf mentaal in de weg kan zitten om je eet patroon en beweging aan te pakken. Want een dieet of sportcoach is leuk: maar anders denken over jezelf is waar alles mee start. Als je mentaal op de goede weg zit, ben je al halverwege. Ik heb nu al zin om de rest van het programma te doen.

En een tijdje na het programma dit hartverwarmende bericht via WhatsApp: 
“Lieve San, morgen is het alweer een jaar geleden dat ik met je programma gestart ben. Tijd om even terug te kijken. Op een jaar tijd ben ik 16,6 kilo kwijt. En dat niet alleen. Dankzij jouw programma heb ik geleerd om mijn band met eten te verbeteren en vanuit liefde voor mezelf gezonde keuzes te maken. Ik ben al even klaar met je programma, maar gebruik de tools nog steeds. Ik ga soms het gesprek aan met mijn saboteurs, schrijf het op als ik ergens mee zit. Als ik het moeilijk heb, maak ik haalbare doelen. En ik mediteer 2x per week. Het betekent ook dat ik nu met gemak 4x per week naar de sportschool ga met plezier. Dus dank je wel.”

 

 

Stefanie – deelnemer Lichter Leven programma

“Sandy neemt je stap voor stap mee door het proces om zonder moeite beter te doseren met je voeding. Ik vond het vooral prettig, omdat het niet gaat over wat je wel mag eten of wat je niet mag eten. Alles mag!
Je leert er vooral mee omgaan in je hoofd. Slechte gewoontes worden omgevormd tot goede gewoontes. En als alles mag is het gelijk geen struggle meer. Je bent daardoor minder bezig met wat niet mag. Ik zie vooral de mooie dingen aan mezelf en ik weet weer waar ik het weer op kan pakken als ik het even heb laten vieren. Een aanrader!”

 

 

Linda – deelnemer Compleet Lichter Leven programma 

“Ik heb onlangs het Lichter Leven programma bij Met Sandy succesvol afgerond. Wat een eyeopener is dit zeg! Waar het altijd een hele opgave lijkt om verantwoorde keuzes te maken en af te vallen, laat Sandy met dit programma zien dat het compleet anders kan. Het gaat om het doorbreken van (slechte) gewoonten, de juiste mindset te vinden en weer te leren genieten van eten op een verantwoorde manier. Op een manier die voor jou werkt en die bij jou past! Ik ben na mijn zwangerschap van onze tweede dochter op 5 maanden tijd 5,5 kg kwijt en voel me beter en zelfverzekerder dan ooit. Ik heb een nieuwe levensstijl toegepast waar ik weer heb geleerd van mijzelf en mijn lichaam te houden. Dankjewel Sandy!”

 

 

Annika – deelnemer Blijvend de knop om in 5 weken

“Met een afwisselend programma krijg je meer inzicht in je eetgewoonten en eetpatroon. Sandy heeft pakkende filmpjes opgenomen en geeft goede oefeningen in een mooi vormgegeven werkboek. De hele leeromgeving ziet er prachtig uit! Ik vond het een echte aanrader, een kadootje voor jezelf!”

 

 

× Stel hier jouw vraag via WhatsApp