E-book ‘Maak je niet dik’ voor drukke moeders 

 

Vraag hier jouw gratis 5-stappenplan aan

Wat goed dat jij jezelf een ontspannen, leuk leven gunt. Een leven waardoor je vanzelf blijvend afvalt en weer lekker in je vel zit. Dan komt dit je vast bekend voor: Kinderen, baan of onderneming, relatie, sociaal leven, kinderen, boodschappen doen, sporten, huishouden, feestje organiseren, kinderen, koken, traktaties regelen, sex/Netflixen (streep door wat niet van toepassing is;-)), ouderavond, nog meer werk, cadeautjes regelen en eeeuh, o ja: kinderen. Met alle ballen die jij in de lucht houdt, alle petten die jij op hebt, is er weinig tijd over voor de belangrijkste persoon in jouw leven: jij! En als jij niet meer kunt ontspannen, is het ook niet vreemd dat je naar je eigen zin teveel snaait en snoept. Dat je je vaak gehaast en gestrest voelt. En dat je niet genoeg geniet van jouw kind(eren), werk, feestjes, vakanties, sex, vriendschappen, jezelf. Het leven heeft zoveel leuks voor je in petto, maar onder continue stress kun jij je er gewoon niet aan overgeven. Zonde, want het leven is te kort om in de overlevingsstand te blijven hangen. Voor je het weet zijn je kinderen het huis uit, heb je niet genoeg van ze genoten en wéét je niet eens meer hoe je ook alweer moest ontspannen en genieten.

Gelukkig stopt dat vandaag! Met het E-book ‘Maak je niet dik’ voor drukke moeders. Vraag hieronder jouw gratis 5-stappenplan aan op weg naar een gezond, ontspannen, slank, lichter leven. Waarin jij weer lekker in je eigen vel zit, geniet van leuke dingen. Zoals jouw kinderen, want geloof me: ze zijn bést leuk als je ze beter leert kennen;-). En waarin jij weer durft te kiezen voor jezelf, gewoon omdat jij dat waard bent. 

 

Vul je gegevens in en ontvang gratis jouw 5-stappenplan

 

Vraag jouw gratis E-book 'Maak je niet dik' aan
Marketing by

Ik ben Sandy

 

 

Ik ben Sandy en ik geloof dat een ontspannen leven, een gezond gewicht, lekker in je vel zitten en genieten van het leven ook is weggelegd voor drukke moeders. Hoe?! Daar wil ik jou bij helpen!

Jarenlang heb ik geworsteld met eten en mijn gewicht. Voordat ik moeder was al. Altijd was ik zo’n 15 tot 20 kilo te zwaar en verstopte ik mezelf. Ik kende maar 2 manieren om met eten om te gaan: mijn ogen ervoor sluiten en alles eten wat los en vast zat of ik ging streng op dieet en ontzegde mezelf veel. Op de lange termijn werd ik alleen maar zwaarder en ongelukkiger en voelde ik me het grootste deel van de tijd gestrest, gefrustreerd, ongemakkelijk en ongeduldig. Terwijl het leven dat ik zou willen leiden op me wachtte, bleef ik alles uitstellen totdat ik ‘slank en gelukkig’ zou zijn. Hoewel ik zielsveel van mijn kinderen hield, ervoer ik het moederschap ook als overweldigend en vermoeiend. En daardoor vroeg ik me vaak af of ik wel genoeg van ze genoot. Was dit het nou? 

 

Totdat een paar jaar geleden de beroemde ‘knop’ om ging. Ik leerde dat het niet aan hen, maar aan mij lag. En dat het geheim van geluk niet ligt in slank zijn. Liefde voor jezelf is onvoorwaardelijk en niet afhankelijk van je gewicht en de omstandigheden. Pas toen ik mezelf onvoorwaardelijk ging steunen en ook mijn mindere kanten omarmde, leerde ik goed voor mezelf te zorgen. De kilo’s waren ineens bijzaak geworden, maar gingen er wel af. Nooit eerder heb ik zo genoten van het leven met mijn kinderen (en sommige momenten ook zonder ;-)) en lekker eten hoort daarbij.

Ik weet nu hoe leuk en makkelijk het leven kan zijn. En als ik het kan, kun jij het ook! Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat alle moeders in Nederland lekker in hun vel zitten. Klinkt ambitieus, maar waarom niet?!

Hoe ik dat doe lees je hier.

 

× Stel hier jouw vraag via WhatsApp