Doe de gratis test: Ben ik een emotie-eter?

 

Heb jij je eetgedrag altijd onder controle of neem je je elke maandag opnieuw voor om minder te eten, snacken en snaaien? Weet jij altijd wanneer het genoeg is en hou je je daaraan? Of stranden jouw goede voornemens bij de eerste de beste borrel. Kom er via deze gratis test achter hoe jouw eetgedrag is. En ontvang tips voor het bereiken van een gezond gewicht, afgestemd op jouw eetgedrag en die je verder helpen naar een gezond gewicht.

 

Vul je gegevens in en ontvang gratis de test

 

Doe de gratis test: Ben ik een emotie-eter?
Ontdek gratis in hoeverre jij emoties koppelt aan eten en ontvang tips en advies van Sandy.
Marketing by

Ik ben Sandy

 

 

Ik ben Sandy en ik geloof dat een gezond gewicht en lekker in je vel zitten voor bijna iedereen is weggelegd. Hoe?! Daar wil ik jou bij helpen!

Jarenlang heb ik geworsteld met eten en mijn gewicht. Altijd was ik zo’n 15 tot 20 kilo te zwaar en verstopte ik mezelf. Ik kende maar 2 manieren om met eten om te gaan: mijn ogen ervoor sluiten en alles eten wat los en vast zat of ik ging streng op dieet en ontzegde mezelf veel. Op de lange termijn werd ik alleen maar zwaarder en ongelukkiger. Terwijl het leven dat ik zou willen leiden op me wachtte, bleef ik alles uitstellen totdat ik ‘slank en gelukkig’ zou zijn.

 

Totdat een paar jaar geleden de beroemde ‘knop’ om ging. Ik leerde dat het geheim van geluk niet ligt in slank zijn. Liefde voor jezelf is onvoorwaardelijk en niet afhankelijk van je gewicht. Pas toen ik mezelf onvoorwaardelijk ging steunen en ook mijn mindere kanten omarmde, leerde ik goed voor mezelf te zorgen. De kilo’s waren ineens bijzaak geworden, maar gingen er wel af. Nooit eerder heb ik zo genoten van het leven en lekker eten hoort daarbij.

Ik weet nu hoe leuk en makkelijk het leven kan zijn. En als ik het kan, kun jij het ook! Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat alle moeders in Nederland lekker in hun vel zitten. Klinkt ambitieus, maar waarom niet?!

× Stel hier jouw vraag via WhatsApp