HET LICHTER LEVEN GROEPSPROGRAMMA

 

Samen kom je verder dan alleen. Met een kleine groep van maximaal 10 mensen deel je ervaringen, bespreek je wat je tegenhoudt en overwin je je angst om het anders te gaan doen. In het programma is ook plaats voor 1-op-1 coaching en intervisie en supervisie. Supervisie vindt plaats in een nog kleinere groep onder begeleiding van Sandy. Het gaat dieper in op onderdelen van het programma waar je nog mee worstelt, helemaal op maat. Intervisie is met datzelfde kleine groepje, maar dan zonder coach. Het idee is dat je elkaar zo leert kennen en vertrouwen, dat je elkaar na het Lichter leven programma blijft steunen en motiveren.

 

Het programma is een combinatie van:
• 5 hele dagen met de groep waarin we het programma stap voor stap doorlopen, oefeningen doen en samen bekijken hoe ieder het programma in het dagelijks leven kan toepassen. En natuurlijk is er ook ruimte voor plezier en lekker samen lunchen.
• 2 1-op-1 sessies waarin we dieper ingaan op jouw persoonlijke doelen. Dat doen we aan de hand van een persoonlijk ontwikkel plan. Hierin leg je jouw doelen vast, wat je nodig hebt om deze te bereiken, hoe je dat gaat doen en hoe je omgaat met tegenslag. De eerste sessie vindt plaats aan het begin van het traject, de tweede tussentijds om bij te sturen.
• 2 supervisie avondsessies: waarin je in een kleinere groep samen met mij dieper ingaat op thema’s waar jij en de andere deelnemers behoefte aan hebben.
• 3 intervisie avondsessies: samen met de andere deelnemers bespreek je waar je tegenaan loopt, wat je moeilijk vindt en hoe je hiermee om kunt gaan. Jullie helpen elkaar verder en spiegelen elkaar.

Kosten: € 2.490,- (inclusief heerlijke lunch tijdens groepsdagen)
Betalen in termijnen is in onderling overleg ook mogelijk.
Vraag gratis telefonische kennismaking aan.

Liever individueel? Klik dan hier.

Contactformulier aanvraag groepsprogramma

3 + 9 =

× Stel hier jouw vraag via WhatsApp