In 5 maanden naar een Lichter Leven (Online)

 

Zeg eens eerlijk: hoe lang ben jij al in gevecht met jouw lichaam, met jezelf als moeder? Kun je nog genieten van jouw kinderen, jouw relaties, leuke dingen doen? Of ben je alleen maar moe, gestrest, chagrijning, gehaast? Voel je je schuldig tegenover je kinderen, collega’s, vrienden, enz.? Zitten dit schuldgevoel, schaamte, frustratie en jouw zorgen je teveel in de weg? En vraag je je weleens af welk voorbeeld jij je kinderen geeft met jouw zelfhaat? Geloof je er überhaupt in dat het er nog voor jou in zit: genieten van de leuke dingen in het leven en lekker in je vel zitten?

Een Lichter Leven is zéker ook voor jou weggelegd! Online doorloop je het complete Lichter Leven programma. In 5 maanden leer je weer te zorgen vanuit liefde voor jezelf, zodat jij weer lekker in je vel zit. Worstel niet langer met overgewicht en stress, stel de ‘leuke dingen in het leven’ niet langer uit totdat je slank bent, verstop jezelf niet meer. Geniet van je kinderen nu je ze nog bij je hebt. Het is tijd om te stralen en in vrijheid te leven. Je hebt maar één leven, gun jezelf een lekker leven, een Lichter Leven. Het is jouw tijd!

Herken je dit: 

 • Je voelt de zware verantwoordelijkheid van het moederschap elke dag op je schouders.
 • Je voelt je schuldig als je hebt gesnauwd tegen je kinderen of partner.
 • De momenten dat je je moe, lusteloos, boos en schuldig voelt overschaduwen de mooie momenten.
 • Je vraagt je regelmatig af: ‘Is dit het nou?’
 • Je vraagt je af of je wel genoeg van je kinderen geniet. 
 • Je stelt de ‘leuke dingen van het leven’ uit totdat je slank/gelukkig/gezonder bent.
 • De hele dag door voel je je gehaast en gestrest.
 • Je snoept (of rookt, drinkt of werkt teveel) om jezelf te troosten of te belonen óf gewoon uit verveling.
 • Je komt niet aan jezelf toe en voelt je vaak gestrest, onrustig en schuldig.
 • De behoeften van jouw kinderen gaan altijd voor die van jou.
 • Je maakt je zorgen over het voorbeeld dat je ze geeft met jouw negatieve zelfbeeld.
 • Je ligt wakker van de zorgen.
 • Je denkt regelmatig dingen als: ‘als ik maar leuker werk heb, als de kinderen groter/zelfstandiger zijn, als ik maar beter mijn best doe, als ik maar harder werk…dan wordt het allemaal makkelijker’.
 • Je vindt dat sommige andere mensen maar boffen met hun leven, dat zij het makkelijker hebben. 
 • Bijna alle diëten heb je geprobeerd, met altijd slechts een tijdelijk resultaat.
 • Je wilt jezelf weer terugvinden en lekker in je vel zitten.
 • En je gelooft dat dat ‘nou eenmaal’ niet voor jou is weggelegd.
 • En dat je er pas mag zijn als je slank/leuk/slim/grappig/perfect bent.

De oorzaak van jouw stress is niet jouw leven, het zijn de gedachten die je gelooft. En die meestal niet waar zijn. Want: waarom zou jij er niet mogen zijn en anderen wel? Waarom verwacht je van jezelf niks dan perfectie en van anderen niet? Stop met overleven en ga léven! 

 

Voor € 995 op weg naar een Lichter Leven

 

In dit online coaching programma leer je in 5 maanden weer te zorgen vanuit liefde voor jezelf, zodat jij weer aan jezelf toekomt, jezelf weer op de eerste plaats durft te zetten en gewoon lekker in je vel zit. Zodat je vanuit liefde en ontspanning jouw kinderen kunt laten opgroeien tot gelukkige, fijne, gedreven mensen.  

Je krijgt

 

 • het complete online Lichter Leven 5-stappen programma inclusief opdrachten, oefeningen en tips
 • 10 maanden lang toegang tot het programma zodat je het in je eigen tempo kunt doorlopen (of zelfs 2 keer)
 • 5 maanden, dus 20 weken lang elke week 5 opdrachten/oefeningen die jou stap voor stap helpen met het bereiken van jouw Lichtere Leven. Van maandag t/m vrijdag zet je elke dag een klein stapje. Bij elkaar opgeteld zijn dat 100 kleine stapjes die samen 1 gigantische stap vormen
 • jouw eigen uitgebreide werkboek dat je online kunt invullen en na afloop uitprint, handig om alles blijvend bij de hand te hebben
 • doorlopend lidmaatschap (dus ook na je traject) van de Lichter Leven Met Sandy FB Community waar je ervaringen met elkaar deelt en elkaar steunt
 • 2 telefonische pepgesprekken van een half uur Met Sandy op momenten dat jij dat nodig hebt

Prijs: € 995

 

Waarom is dit programma wat voor jou?

Zeg nou eens eerlijk: jij zit toch niet voor niets op mijn website? Je bent klaar met het leven zoals je het nu leeft, klaar voor verandering. Je wilt genieten van je kinderen voordat ze de deur uit gaan, ontspanning en liefde ervaren in je leven, weer aan jezelf toekomen en weer genieten van al het leuks dat het leven te bieden heeft. Kies voor jezelf en start vandaag nog aan je Lichtere Leven.

Welke weg heb je te gaan? Je doorloopt hiervoor de volgende 5 stappen:

 1. Van acteur naar regisseur
  De eerste stap die je moet zetten is je eigen verantwoordelijkheid zien en nemen. Dat is essentieel om op pad te gaan. En dan niet als acteur, voor wie het script geschreven wordt door iemand anders. Maar als regisseur, die de touwtjes in handen heeft en zelf bepaalt welke kant hij op gaat. 
 2. Saboteurs herkennen en uitschakelen
  Ken je ze, de stemmetjes in je hoofd die jouw gedrag negatief beïnvloeden? Je saboteurs. Wat zeggen die van jou? Het lastige van de saboteurs is dat ze zich voordoen als adviseurs. Op het moment dat je naar ze luistert voelt dat in ieder geval zo. Pas achteraf heb je vaak door dat er een saboteur aan het werk was. Tijdens het Lichter Leven programma leer je je saboteurs herkennen, ga je met ze in gesprek en leer je ze uit te schakelen.
 3. Waarom ervaar ik stress?
  Of het nou om overeten, roken of alcohol- of drugsgebruik gaat, het gaat altijd om vluchtgedrag. Het komt ergens vandaan en meestal heeft het te maken met onverwerkte emoties die je onbewust niet wil voelen. In het Lichter Leven programma onderzoeken we welke emoties jij onderdrukt. Bovendien leer je in contact te komen met je gevoel en vooral dat alle gevoelens er mogen zijn. Dat je ze niet hoeft te onderdrukken.
 4. Het Lichter leven plan
  Om uiteindelijk je doelen te bereiken, heb je een concreet plan nodig. Het gaat erom om je leven zo in te richten dat je manier van leven bijdraagt aan een gelukkig en  gezond leven. Tijdens het Lichter Leven programma maken we een plan dat werkt tijdens én na het programma. En dat plan ziet er voor iedereen anders uit. Aangepast op jouw manier van leven.
 5. Lichter Leven
  Het is tijd voor het begin van de rest van je leven: je Lichtere leven. Een leven waarin jij geniet van je ‘nieuwe ik’. Waarin je in contact staat met je gevoel, je zelfverzekerd voelt, beter weet wat jij wilt en daarvoor gaat en waarin je lekker in je vel zit. Aan het begin zal dat nog onwennig voelen. Tijdens deze fase ga je wennen aan alles wat je nieuwe leven je brengt. Onderschat deze fase niet! Want hoe heerlijk genieten het ook is, het kan ook gepaard gaan met verdriet om wie je was en wat je jezelf hebt aangedaan.

Wat andere deelnemers zeggen:

‘Ik ben nu halverwege het Lichter Leven programma en ik had nooit gedacht nu al zoveel stappen gezet te hebben. Sandy geeft je op verschillende manieren echt inzicht in hoe je jezelf mentaal in de weg kan zitten om je eet patroon en beweging aan te pakken. Want een dieet of sportcoach is leuk: maar anders denken over jezelf is waar alles mee start. Als je mentaal op de goede weg zit, ben je al halverwege. Ik heb nu al zin om de rest van het programma te doen.’

‘Wat een inzichten heeft dit programma me gegeven!’

‘Wat een mooie oefeningen. Je voorbeelden zijn erg duidelijk en geven inzicht in jou als mens en in mezelf’

‘Je brengt het duidelijk en met humor. Ik heb mijn eigen doel weer meer in beeld, bedankt daarvoor’

‘Ik ben me veel bewuster van mijn eetgedrag en ga aan de slag met je tips. Knap hoe je het negatieve ombuigt naar iets positiefs’

Ben jij klaar voor de rest van je leven?

Voor een heerlijk ontspannen, gelukkig en Lichter Leven? Voor slechts €995 kun jij jezelf een nieuw leven cadeau doen. Ga bij jezelf eens na hoeveel geld jij al hebt uitgegeven aan diëten, moeilijke recepten, dieetboeken, afslankshakes en –repen, de sportschool, cosmetische middelen die niet werken en misschien zelfs wel cosmetische ingrepen? Stel je toch eens voor dat je dat allemaal niet meer nodig hebt, dat je jezelf verlost van al die ballast. Zou dat niet een stuk Lichter voelen? 

 

Wat kun je nog meer voor € 995 kopen?

Een weekendje weg met het gezin, een paar nieuwe outfits, een paar keer goed uit eten. Bar weinig dus wat jou helpt je lange termijn doel te halen.

Gun jezelf dit cadeau, ga zorgen vanuit liefde voor jezelf.

 

× Stel hier jouw vraag via WhatsApp