Start vandaag

 

Ben je er klaar mee om jezelf te verbergen? Om de leuke dingen in het leven uit te stellen ‘totdat je slank bent’? En om te leven van dieet naar ‘compleet losgaan’ en weer naar het nieuwste dieet? Ben je klaar met frustratie en onmacht?

Start vandaag met jouw nieuwe leven.

Blijvend de knop om in 5 weken (online)

Ken je dat gevoel dat je stevig in je schoenen staat en dat je alle verleidingen met gemak weerstaat? Maar dat gevoel ebt snel weg bij het eerste wijntje dat je in je handen geduwd krijgt tijdens die spontane borrel. Ach, nóg een wijntje, chipje, een bitterbal erbij, want het maakt nu toch niks meer uit. En wég is je wilskracht. Dit online programma geeft je in 5 weken concrete en praktische handvatten voor het bereiken van de juiste mindset zodat jij blijvend de knop om zet.

Normaal: € 95


Nu slechts: € 65

Compleet Lichter Leven in 5 maanden (online)

Genieten van de leuke dingen in het leven, lekker in je vel zitten. Een Lichter Leven is ook voor jou weggelegd! Online doorloop je het complete Lichter Leven programma. In 5 maanden leer je weer te zorgen vanuit liefde voor jezelf, zodat jij weer lekker in je vel zit. Worstel niet langer met overgewicht en stress, stel de ‘leuke dingen in het leven’ niet langer uit totdat je slank bent, verstop jezelf niet meer. Het is tijd om te stralen en in vrijheid te even. Je hebt maar één leven, gun jezelf een lekker leven, een Lichter Leven. Het is jouw tijd!

Normaal: € 495


Nu slechts: € 295

1-op-1 Met Sandy in 5 maanden

Jouw worsteling met eten en met jezelf lijkt een eeuwigdurende strijd. Maar dat hoeft het niet te zijn. Je hoeft het niet alleen te doen. Samen Met Sandy ga je met jezelf aan de slag tijdens 5 1-op-1 coachsessies. Door de sessies te combineren met het online programma kom je erachter waar jouw verstoorde relatie met eten vandaan komt en hoe je dit ombuigt naar een gezonde relatie. Het einddoel is een lekker, zorgeloos Licht Leven. Gun jezelf een lekker en Licht Leven, je hebt er maar 1!

Normaal: € 1595

Nu slechts: € 995

 

× Stel hier jouw vraag via WhatsApp