BLIJVEND DE KNOP OM
OPWEG NAAR EEN LICHTER LEVEN

 Ja, het kan: blijvend de knop omzetten zodat je met gemak lekkerder in je vel zit, afvalt en je gezond en fit voelt. Zodat je een Licht en gelukkig leven kunt leiden doordat je goed voor jezelf zorgt.

Jarenlang heb ik geworsteld met eten en mijn gewicht. Altijd was ik zo’n 15 tot 20 kilo te zwaar en verstopte ik mezelf. Ik kende maar twee manieren om met eten om te gaan: mijn ogen ervoor sluiten en alles eten wat los en vast zat of ik ging streng op dieet en ontzegde mezelf veel. Elke keer was dat gedoemd te mislukken waardoor ik me steeds meer een mislukkeling ging voelen. Op korte termijn onderdrukte ik mijn pijn door teveel te eten. Maar op de lange termijn werd ik alleen maar zwaarder en ongelukkiger. Terwijl het leven dat ik zou willen leiden op me wachtte, bleef ik alles uitstellen totdat ik ‘slank en gelukkig’ zou zijn.

Totdat een paar jaar geleden de beroemde ‘knop’ om ging. Afvallen leek ineens vanzelf te gaan toen ik het heft in eigen hand nam. Ik leerde dat het geheim van geluk niet ligt in slank zijn. Liefde voor jezelf is onvoorwaardelijk en niet afhankelijk van je gewicht. Pas toen ik mezelf onvoorwaardelijk ging steunen en ook mijn mindere kanten omarmde, leerde ik goed voor mezelf te zorgen. De kilo’s waren ineens bijzaak geworden, maar gingen er wel af. Nooit eerder heb ik zo genoten van het leven en lekker eten hoort daarbij.

Ik heb goed nieuws voor je: de knop omzetten is geen magie, je kunt het leren. Het is ook voor jou weggelegd. Meld je aan voor de workshop en leer hoe het werkt.

WAT GAAN WE DOEN?

Tijdens de workshop leer je waarom het zo lastig is om blijvend af te vallen, wat de voorwaarden voor succes zijn en het geheim van de juiste mindset. Je doet inzicht in jezelf op en leert hoe je omgaat met lastige situaties en tegenslagen.

  • Wanneer: woensdagavond <datum invullen>
  • Waar: De Moor? De Blokstallen?
  • Kosten: € 49,-

DUUR?

Zeg eens eerlijk tegen jezelf… hoeveel heb jij al geïnvesteerd in dieetproducten, afslankboeken, sportprogramma’s, diëtisten of misschien zelfs wel pillen? Ik heb er in het verleden wel een paar duizend euro tegenaan gegooid voordat ik was waar ik nu ben. En dan te bedenken dat je voor slechts € 49 echt blijvend resultaat boekt. Door leren te zorgen voor jezelf vanuit liefde.

NIET GOED, GELD TERUG

En ben je echt helemaal niks opgeschoten met deze workshop? Zeg het dan op de avond zelf tegen me, dan krijg je je geld terug. Dus waar wacht je nog op? Zorg voor jezelf, zorg dat je erbij bent. We werken in een kleine groep, dat betekent dat het aantal plaatsen beperkt is.

JA, IK MELD ME AAN VOOR EEN LICHTER LEVEN!

6 + 9 =

× Stel hier jouw vraag via WhatsApp